EscapeTown

NIET een EscapeRoom MAAR een EscapeTOWN!

Willen jullie de 1ste EscapeTown in Nederland beleven?

Bekijk hier onze EcapeTown promo.

Escape Town

De kans is groot dat je wel eens een escaperoom hebt bezocht, misschien zelfs eentje met meerdere kamers. Zijn jullie nu toe aan een uniekere ervaring? Speel dan eens onze EscapeTown, dit is niet zomaar een escaperoom met meerdere kamers…. 

Bij Lets paintball and more is een heel dorp gebouwd waaruit je moet ontsnappen. Het dorp zit vol met aanwijzingen om eruit te kunnen komen. Lukt het jullie om dat binnen 1,5 uur te doen?

De EscapeTown is leuk om te spelen samen met een groep (tot wel 20 personen). Heel geschikt als bedrijfsuitje, voor families of een groep vrienden. Tijdens het spel moet goed met elkaar gecommuniceerd worden en is samenwerking een must, dit maakt het een goede teambuilding activiteit.

Spelen jullie zo goed dat jullie bij ons in de top 25 kunt komen?

Eten en drinken

Op ons binnen- en buitenterras hebben jullie de mogelijkheid om te eten en te drinken. We bieden ook de mogelijkheid om zelf te barbecueën of om je eigen Flammkuchen te maken. Zo is er keuze uit spareribs met satésaus, patat, hamburgers, pulled chicken en nog veel meer. Ook heb je de keuze uit diverse dranken zoals frisdranken, bier en wijn, etc.

Voor welke leeftijd

Wij hanteren een minimale leeftijd van 16 jaar.
Is het een familie-uitje dan is het ook super leuk voor kinderen onder de 16, die kunnen dan ook actief deelnemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

LET’S PAINTBALL AND MORE biedt een veelzijdig aanbod aan groepsuitjes. Heb je vragen of wil je meer informatie over de EscapeTown of onze andere activiteiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via het contactformulier of door te bellen naar 0630469953. We helpen je graag verder! Let’s Paintball and more is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, het is 10 minuten lopen vanaf station Leeuwarden.