Bedrijfsuitje/Teambuilding

Bij ons kun je terecht voor zowel actie als gezellig ontspannen met elkaar bezig zijn.

Dat wel tot 120 personen!

Wil je graag met jouw bedrijf/groep langskomen voor een gezellige en ontspannende dag bij LET’S PAINTBALL AND MORE? In dat geval bieden wij de mogelijkheid om een mooie combinatie te maken van de volgende onderdelen:

Wij kunnen met onze bedrijfscombinatie grote groepen tot wel 120 personen ontvangen en ook jouw bedrijf en collega’s voorzien van een gezellige en vooral unieke dag.

Strak gepland uitje of juist een easygoing uitje, wij zijn flexibel en kunnen in overleg het programma op maat inrichten.

Eten en drinken op ons binnen- en buitenterras

Om de teamdag compleet te maken kun je samen met je collega’s achteraf bourgondisch nagenieten. Hoe leuk is het om zelf met je collega’s lekker te barbecueën en/of Flammkuchen te maken!
Op ons overdekte terras met grote buitenkeuken kunnen we met weer en wind gewoon doorgaan (zelfs in de winter), bij erg mooi weer kan er een groot cabriodak open.
Sluit de dag af met een heerlijke stoere maaltijd en een lekker drankje. Ons menu kun je hier bekijken. 

UITGELICHT: Paintball als bedrijfsuitje/teambuilding

Wij bieden een unieke ervaring aan op het gebied van paintballen, je bent hierbij verzekerd van een van de meest originele bedrijfsuitjes. Wij zijn wereldwijd de enige organisatie waar je realtime onlinegames kan spelen. Dat maakt dat wij niet alleen voor groepsuitjes, maar juist ook voor teambuilding ideaal zijn. Op onze in- en outdoor speelvelden is het van belang om goed samen te werken met je team. De realtime onlinegame spellen zitten tactisch in elkaar, daarom werkt het in je voordeel om de strategie vooraf te bespreken met je team. Daarvoor hebben wij aparte tablets, met onze speelvelden er op, waarop je de verschillende strategische opties kan tekenen.
Omdat er goed gecommuniceerd en overlegd moet worden is het een ideale gelegenheid voor teambuilding.

Je kunt kiezen uit verschillende spellen om te spelen, denk hierbij aan bijvoorbeeld Call of Duty – Domination wat de grote favoriet is bij het indoorveld. Op ons outdoorveld is de favoriete game Call of Duty – Head Quarters. Optioneel is het ook nog eens mogelijk om met je teamleden te communiceren via headsets. 

Ook voor de toeschouwers is het een leuk uitje! Vanuit de paintballbar of ons overdekte buitenterras kunnen zij gedurende het hele spel de sfeer meebeleven, de teams aanmoedigen en het geheel volgen via onze camera’s die aanwezig zijn op het in- en outdoorveld.

Neem contact met ons op
Als je op zoek bent naar een uniek uitje in Leeuwarden ben je bij LET’S PAINTBALL AND MORE aan het juiste adres. Geniet van een geweldige ervaring. Heb je nog vragen over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dit is mogelijk via het info@letspaintball.nl of door te bellen/appen naar 0652532037.

Foto impressie: