Over ons

Edze & Willem Let's PaintballEdze en Willem zijn in 2014 begonnen met het opzetten van een indoor paintballhal in Leeuwarden. Beide zijn initiatiefnemers van Let’s Paintball. Het is de eerste indoor paintballhal waarin gamen tot leven gebracht wordt door middel van een nieuw concept.

“Het begon met een idee aan de bar, maar al gauw is het idee meer dan werkelijkheid geworden en wij zijn erg trots op het resultaat.”

Mensen op een zo realistische, toegankelijke en uitdagende manier te laten live gamen. Dat is het doel waar de twee initiatiefnemers zich dagelijks voor inzetten. Uniek en vernieuwend zijn kernwoorden die de organisatie goed omschrijven. Voor het eerst wordt er in de paintball wereld gespeeld met een puntensysteem. Het puntensysteem is online bij te houden en draagt bij aan een onderscheidend karakter van de indoor hal.

Er is veel aandacht voor de spelers, er kunnen unieke elementen toegevoegd worden waardoor je een spel inricht naar je eigen smaak. Goed voorbereid een tactisch spel spelen is mogelijk, doordat Let’s Paintball gebruik maakt van de nieuwste technologieën die gebruikt worden voor teamoverleg.