Over ons

Edze & Willem Let's PaintballEdze en Willem zijn in 2014 begonnen met het opzetten van een indoor paintballhal in Leeuwarden. Beide zijn initiatiefnemers van Let’s Paintball. Het is de eerste indoor paintballhal waarin gamen tot leven gebracht wordt door middel van een nieuw concept.

“Het begon met een idee aan de bar, maar al gauw is het idee meer dan werkelijkheid geworden en wij zijn erg trots op het resultaat.”

Mensen op een zo realistische, toegankelijke en uitdagende manier te laten live gamen. Dat is het doel waar de twee initiatiefnemers zich dagelijks voor inzetten. Uniek en vernieuwend zijn kernwoorden die de organisatie goed omschrijven. Voor het eerst wordt er in de paintball wereld gespeeld met een puntensysteem. Het puntensysteem is online bij te houden en draagt bij aan een onderscheidend karakter van de indoor hal.

Er is veel aandacht voor de spelers, er kunnen unieke elementen toegevoegd worden waardoor je een spel inricht naar je eigen smaak. Goed voorbereid een tactisch spel spelen is mogelijk, doordat Let’s Paintball gebruik maakt van de nieuwste technologieën die gebruikt worden voor teamoverleg.

Update 2019 Corona crisis!

Onder de noemer “Never waste a good crisis.” heeft Edze Let’s Paintball omgedoopt naar LET’S PAINTBALL AND MORE!
Om aan de vraag van de grotere bedrijven te voldoen was de uitdaging om er een totaal concept van te maken.

Edze Posthuma investeerde stevig in zijn zes jaar oude onderneming aan de Snekertrekweg in Leeuwarden. Het resultaat is een ontspanningshal dat enig in zijn soort is.
Edze houdt niet van gepruts op de vierkante meter. Als je iets doet, moet je het goed doen. Uitpakken! Niet voor niets komen groepen uit het hele land bijvoorbeeld Eindhoven, of zelfs uit het buitenland, naar de grote loods met buitenterrein aan de Snekertrekweg. ‘Ze zien dat we hier iets bijzonders hebben neergezet. Ik ben iemand die graag mag innoveren. Kijken wat je met techniek en sfeer allemaal kunt bereiken. Ik ben steeds bezig om zaken te optimaliseren. Niet alleen hebben we een nieuw dak op ons centrum geplaatst, we hebben ook een compleet groot overdekt terras met buitenkeuken gebouwd. En alles is doordacht en op elkaar ingesteld. Goed materiaal, geen oude bende. Bovenal voert gastvrijheid hier de boventoon.

Dus MORE?
Korte en bondig JA, veel meer…. even een korte opsomming;
– De 1ste EscapeTown van Nederland. (Probeer uit een heel dorp te komen.)
– Indoor Paintball
– Outdoor Paintball
– Oudhollandse 7 kamp
– RC Racen, met op afstand bedienbare grote auto’s racen.
– Target Schieten, wie is het snelst?
– Rondvaart door Leeuwarden. (voor de deur opstappen)
– Zelf BBQ’en en/of Flammkuchen maken in onze overdekte Buitenkeuken.

Ondertussen hebben de eerste grote bedrijven al bijzonder gezellige uitjes vol mooie verhalen beleefd, meldt Edze trots. Met speciale dank aan zijn vaste medewerker Rob, samen vormen ze al jaar en dag een sterk team.
Bedenken, maken en implementeren is één, de mooie waardering van de gasten krijgen beschouwen wij als een grote pluim voor de energie die we in ons activiteitencentrum hebben gestoken.
Na 6 jaren nog steeds hoog gewaardeerd te worden met reviews op Google en Facebook dan mag je ook trots zijn.