Indoor & Outdoor paintball

LET’S PAINTBALL and More!  3500 m2 FunFactor!

Onze INDOOR Warhawk

Speel de online game Call of Duty in het echt!

Wij hebben een fantastisch realistisch (schoon) indoor-veld met diverse huizen (waar je in, doorheen en naar boven kan) en auto’s. Het veld vertoont veel overeenkomsten met een map uit de game Call of Duty genaamd Warhawk. Dit is een close combat veld, door de variatie in ons speelveld kan je elk moment verrast worden door een tegenstander. Dit kun je dan bij daglicht, avondlicht en zelfs in het duister spelen en daar kun je dan óók nog mist en onweer aan toevoegen. Een adrenaline-kick die je niet snel zult vergeten! Houd je geweer goed bij de hand, want deze zal je gegarandeerd nodig hebben.

Indoor paintballveld Leeuwarden
Plattegrond van ons indoor paintballveld

Onze OUTDOOR Favela

Begeef en overleef in de Favela van Leeuwarden!

Het outdoor terrein zorgt voor een spanning die je nog niet eerder hebt beleefd. Dit is een veld vol uitdagingen met meerdere huizen, containers en een grote werkende fontein. Kunnen jullie dit veld op slot zetten? Wij zeggen lastig, want het gebruik van die adrenaline kickende tunnels boven de grond maken het je dan niet makkelijk.
TUNNELS BOVEN DE GROND…. ja, met 9 in- en uitgangen die je naar de diverse huizen/containers brengen in het veld. Hoe vet is dat, combineer dat eens met een spel waarbij je moet rushen. Campen is geen optie. Voeg een headset toe, dan wordt het helemaal onvergetelijk!

Nog niet spannend genoeg? Reserveer dan in het voor- of naseizoen, om 21:00 uur. Dan speel je ook nog gedeeltelijk in het donker, uiteraard hebben wij wel de lampen aan staan.

Plattegrond outdoor paintballveld Let's Paintball Leeuwarden.
Plattegrond van ons outdoor paintballveld met twee verdiepingen.