Vrijgezellenfeest Paintball

Een bijzonder vrijgezellenfeest met de vrijgezel in een opvallend konijnenpak, dat is pas lachen. Kom bij ons voor een onvergetelijke dag. Geniet van drie uur lang paintballen met aansluitend een fantastisch eindspel, waar de vrijgezel wordt opgejaagd als een echte prooi. Je speelt een tactisch spel in een realistische omgeving. Zo’n vrijgezellenfeestje wil toch iedereen?

Vrijgezellenfeest arrangement

Let’s Paintball heeft voor dit feest een speciaal arrangement. Dit arrangement bestaat uit een basis paintball arrangement, 100 extra verfkogels per persoon en 200 extra verfkogels voor de prooi, een headset/portofoon en een konijnenpak. Natuurlijk is dit niet het enige, want een heerlijke maaltijd mag natuurlijk niet ontbreken. Ook wordt er een fantastische groepsfoto gemaakt, zodat je deze dag voor altijd blijft herinneren.
Een compleet verzorgd uitje voor in totaal €54,50 per persoon.

Unieke elementen

Voor een uniek feestje organiseren wij na het paintballen nog een fantastisch eindspel de Jacht. Waar de vrijgezel in het konijnenpak als een echte prooi mag rondhuppelen en wordt opgejaagd door de rest van de vrienden. Daarna staan er spareribs met patat in onze paintball-bar voor jullie klaar. Wij zorgen er voor dat het een perfecte en onvergetelijke dag wordt.

Reserveren

Als je direct het vrijgezellenfeestje vast wil leggen, kan je online reserveren. Je ontvangt dan een bevestiging via de mail. Lukt het niet, of heb je vragen? Neem dan telefonisch contact met ons via 06-30469953 of per mail: info@letspaintball.nl.